Randers Kød Engros ApS har leveret kød til kvalitetsbevidste fagfolk, siden starten på Marienborgvej i 1976.
I år 2000 var det nødvendigt at flytte i større lokaler på Haraldsvej, for at imødekomme vores pladsbehov. Siden har vi løbende tilpasset vores køle-, og frysekapacitet, så vi i dag råder over ca. 3.000 kvadratmeter til skærestue og pakkeri, lager og kontorer.
Randers Kød har, blandt andet gennem opkøb, udvidet forretningen. Fra starten handlede det udelukkende om kød og kødprodukter. Det er i dag udvidet til at vi også kan tilbyde økologi, fisk, æg, emballage og konserves, ligesom vi har et stort udvalg af charcuteri, oste og det klassiske, danske pålæg.
Vores kunder spænder vidt, lige fra hoteller, restauranter og caféer, til kantiner, slagterforretninger, delikatesser, sygehuse, højskoler og forlystelsesparker med flere.
Randers Kød er langt mere end bare din leverandør af kvalitetsvarer. Vi tilbyder en god sparring, så hvis du har brug for inspiration til dit menukort eller nye tilberedningsmetoder og serveringsforslag, så tag en snak med vores sælgere, som er uddannede fagfolk.
Vores indkøbere sikrer kvaliteten, gennem nøje udvælgelse af vores leverandører. De skal kunne levere den højeste kvalitet, til den aftalte tid. Hver gang. Kun på den måde kan vi levere den bedste kvalitet til vores kunder. De fleste leverandører har vi haft årelange samarbejder med, hvilket bidrager til den gode fortælling.
Vi er gode til det vi laver. Det er vi stolte af, og det kommer vores kunder til gode. Kontakt vores salgskontor, på 86 42 05 76, og hør hvad vi kan gøre for dig.